Storing melden

een installateur Beuningen

Janssen Beugen, al jarenlang het adres voor een installateur in Beuningen en omgeving!

Een installateur voor Iedere klus!

Van riolering tot luchtbehandelingskast, van het legen van vetscheiders tot inspectie van gastoestellen. Janssen Beugen levert voor iedere klus in Beuningen een vakkundig installateur. Altijd inzetbaar, op elke opdracht en zonder wachttijd voor andere projecten.

Sanitaire installaties, verantwoord afvoeren van hemelwater en de zorg voor een perfect binnenklimaat ’s zomers en ’s winters zijn essentiĆ«le onderdelen van ieder bouwwerk. Wij hebben kennis van betrouwbare, energie- en milieubesparende installaties voor industriĆ«le productieomgevingen, comfortabele kantoren en leefbare woningen. 

Om uw installatie zowel binnen als buiten compleet te verzorgen, kunnen wij met eigen materieel bijvoorbeeld graaf- en kraanwerkzaamheden verrichten, transport verzorgen, ontstoppen, in kaart brengen en reinigen van terreinrioleringen, vetscheiders legen en herstraten na het aanleggen van grondleidingen. Kortom een installateur die alles voor u kan verrichten!

Erkend UNETO VNI een installateur Beuningen VCA Erkend een installateur Beuningen

Preventie, onderhoud en service

“Voorkomen is beter dan genezen”. Zeker wanneer het gaat om installatietechniek! Het is belangrijk dat de diverse installaties in uw bedrijfspand of woning in orde zijn en ook blijven. Als installateur in Beuningen kunnen wij voor ons gehele dienstenpakket een onderhoudscontract op maat maken.

Maar mocht u toch eens problemen hebben, dan staat ons serviceapparaat voor u klaar. Informatie? Bel dan 0485-369696 of neem contact op via het contactformulier!

een installateur Beuningen