Het bedrijf voor deskundige renovatie van uw dak

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor deskundige renovatie van uw dak, dan is Gebr. Janssen het beste adres waar u kunt wezen.

Gebr. Janssen maakt en onderhoudt al meer dan 100 jaar vele daken. Van vlakke tot hellende constructies, van enkele vierkante meters tot honderden vierkante meters. Elk dakoppervlak maken wij helemaal in orde. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Met de kennis van onze vakmensen die continu worden bijgeschoold en de diverse kwaliteitssystemen, brengen wij ieder project tot een goed eind. De renovatie van uw dak is ons op het lijf geschreven. Vele gerenommeerde opdrachtgevers hebben al ervaren dan wij ons werk snel, nauwkeurig en met precisie doen.

Hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en een brede dienstverlening zijn een paar van de kenmerken van Gebr. Janssen. Ons bedrijf is in het bezit van een Komo-Procescertificaat voor “ Dakdekken Hellende Daken “. Renovatie van bitumineuze daken, kunststof daken, pannendaken en leiendaken zijn aan ons goed toe te vertrouwen.

Mocht het dak van uw gebouw dringend toe zijn aan renovatie, neemt u dan snel contact met ons op.