Loodgieter

Als u op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter kunt u bij Gebr. Janssen wezen! Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring.

Met een brede dienstverlening, hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service zorgen wij dat ons werk goed en naar behoren wordt gedaan. U hebt niets te vrezen dat uw werk niet op tijd wordt afgeleverd, want ook onder tijddruk worden onze projecten netjes en volkomen naar wens uitgevoerd.

Onze vakmensen worden continu opgeleid en bijgeschoold, zodat we elk project tot een goed eind brengen. Wij bezitten diverse certificaten in ons vakgebied, zoals het veiligheidscertificaat VCA en het Komo-Procescertificaat. Door deze certificeringen is de kans op fouten tot een minimum gebracht. Het werk dat Gebr. Janssen doet mag heel complex zijn, want hoe groter en complexer het werk hoe groter de uitdaging voor onze 80 inzetbare en professionele medewerkers.

Het loodgieterwerk bij Gebr. Janssen bestaat uit riooltechniek, verwarmingsinstallaties o.a. cv en warmtepompsystemen, sanitaire installaties, gas- en waterinstallaties, metalen dak- en gevelsystemen.
Hebt u op dit moment een loodgieter nodig? Neemt u dan snel contact met ons op.