Storing melden

Op zoek naar een loodgieter of installateur in de buurt van Boxmeer?

Dan bent u aan het goede adres bij Gebr. Janssen. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van loodgieter werkzaamheden in de omgeving van Boxmeer. Naast de standaard installatie werkzaamheden, doen wij ook preventieve werkzaamheden. Uiteraard is voorkomen beter dan ontstoppen. Met een infraroodcamera licht de ontstoppingsdienst de donkerste riolen, afvoeren en ook de rookkanalen zeer nauwkeurig door. Wilt u meer informatie over onze loodgieter werkzaamheden, neem dan contact met ons op!

De loodgieter van tegenwoordig is al lang niet meer alleen bezig met het gieten van stroken lood en loden pijpen. Tegenwoordig houden loodgieters zich bezig met aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/ of riolering.

Als loodgieter in de omgeving Boxmeer is Gebr. Janssen het bedrijf als het gaat om: installatieadvies, energiebesparing, installatievriendelijkheid en levensloopbestendigheid. Gebr. Janssen Boxmeer heeft service, advies en onderhoud hoog in het vaandel staan.

Als lid vanUNETO-VNI staat Gebr. Janssen garant voor kwaliteit voor loodgieter werkzaamheden in de regio boxmeer en verder.