Storing melden

Sanitairproducten in Cuijk: Gebr. Janssen BV

Kwalitatieve sanitairartikelen van de sanitairspecialist

Bent u op zoek naar kwalitatieve sanitairartikelen in Cuijk en omstreken? Dan bent u van harte welkom bij Gebr. Janssen BV, uw sanitairspeciaalzaak in Cuijk en de regio Uden, Mill en Volkel. Bij ons kunt u terecht voor topkwaliteit sanitairen complete badkamers. Onze sanitairartikelen en complete badkamers kunt u bezichtigen in onze sanitairshowroom.

Topmerken sanitair van Gebr. Janssen

Bij Gebr. Janssen BV vindt u een uitgebreid assortiment aan sanitairartikelen. Ons sanitairassortiment bestaat alleen uit topmerken. Enkele van de bekende merken zijn:

  • Axor;
  • Cleopatra;
  • EasyDrain;
  • Grohe;
  • Sphinx.

Onze sanitairshowroom zal worden aangepast aan de Baderie-stijl. Baderie Janssen Beugen zal ook in de verschillende regio’s vertegenwoordigd zijn. Wij zijn ook te vinden in de regio’s Wijchen en Beuningen en Grave en Groesbeek.

Uitstekende service van de sanitairspecialist

Bij Gebr. Janssen zijn de sanitairproducten niet alleen van topkwaliteit, maar ze zijn ook veilig. De goed opgeleide medewerkers van onze sanitairspeciaalzaak in de regio Cuijk bieden u altijd uitstekende service. In onze ruime showroom komt u de nieuwste trends op sanitairgebied tegen.