Storing melden

Vakkundige badkamerspecialist in Venray: Gebr. Janssen BV.

Badkamerinstallateur in uw buurt

Bent u op zoek naar een badkamerinstallateur in Venray en omstreken? Gebr. Janssen BV biedt deskundige installateurs die uw droombadkamer kunnen bouwen. Onze badkamerinstallateurs in Venray helpen u ook graag bij het aanleggen en onderhouden van uw riolering en sanitair. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van dakbedekkingen.

Waarom kiezen voor Gebr. Janssen BV?

Gebr. Janssen BV levert al meer dan 100 jaar uitstekende service aan haar klanten. Onze deskundige badkamerspecialisten in Venray leveren maatwerk van betrouwbare kwaliteit. Geen enkel installatiewerk is te groot voor onze ruim 100 deskundige vaklieden. Voor een badkamermodel kunt u zich laten inspireren door een kijkje te nemen in ons overzichtelijk uitgestalde showroom. Voordelen voor het kiezen van Gebr. Janssen BV in Venray als uw badkamerinstallateur:

  • Betrouwbare kwaliteit;
  • Optimale dienstverlening;
  • Uitstekende service;
  • Continu bijscholing medewerkers.

Veiligheidscertificaat

Gebr. Janssen BV is voorstander van ‘’voorkomen is beter dan genezen’’. Wij zijn in het bezit van het veiligheidscertificaat VCA. Dit certificaat bevestigt het belang en de aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieuzorg. Wij bieden onze diensten in verschillende regio’s zoals: Wijchen en Beuningen en Grave en Groesbeek.