Toe aan een nieuwe badkamer in de regio Boxmeer?

Een compleet nieuwe badkamer of verbouwing van uw huidige badkamer in de regio Boxmeer en verder?

In de overzichtelijke Thermalis sanitair showroom van gebroeders Janssen staan diverse complete badkamers in de meest uiteenlopende stijlen voor u opgesteld. Van moderne badkamers tot klassieke badkamers en van romantische badkamers tot eigentijdse badkamers. Alle gerenommeerde merken zijn vertegenwoordigd.

De badkamer showroom van gebroeders Janssen is niet alleen bekend in de regio Boxmeer, maar zelf ver daarbuiten. De badkamers van Thermalis zijn van zeer hoge kwaliteit zijn daarnaast zeer installatievriendelijk en levensloopbestendig. Als u in de regio Boxmeer op zoek bent naar een badkamer voor pure wellness, bent u bij Thermalis aan het juiste adres.

Uw huidige badkamer verluxen of verfraaiien? Dat is geen probleem. Wanneer u meer informatie wilt over mogelijke woonstijlen van uw badkamer, klik hier.

De badkamers kunnen uitgevoerd worden in diverse soorten tegels. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie over mogelijke badkamer verlichting. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor overige vragen of het maken van een afspraak. Woont u in de omgeving van Boxmeer, dan bent u voor een badkamer bij de gebroeders Janssen aan het goede adres!