Hier kunt u terecht met uw eigen badkamerontwerp

Bij Gebr. Janssen in Beugen kunt u terecht met uw eigen badkamerontwerp. Uw ontwerp mag variƫren van modern tot klassiek of van romantisch tot eigentijds. Wij begeleiden u graag vanaf het geven van advies tot en met de uitvoering!
Wij zijn de meest complete sanitairspecialist in de regio en hebben voor u de meest gerenommeerde merken in huis, onder andere Keramag, Laufen, Viva, Villeroy & Boch, Mosa en Geberit. Naast het maken van uw badkamerontwerp, verzorgen wij ook de totale installatie werkzaamheden, waaronder de waterleiding, afvoer, ventilatie, vloerventilatie en kleine verbouwingen. Deze kunnen bestaan uit het nauwkeurig leggen van tegelwerk en het aanbrengen van sfeervolle verlichting.

In ons ruim gesorteerd magazijn is vrijwel elk benodigd artikel te vinden voor elke klus. Hierdoor werken we vakkundig en snel. Verder is Gebr. Janssen een erkende plusinstallateur. Met de combinatie van kennis en producten kunnen wij uw woning levensloopbestendig maken. Niet voor niets zijn wij de meest complete sanitairspecialist in de regio! Uw sanitaire installaties zijn bij ons in goede handen.

U bent altijd welkom met uw eigen badkamerontwerp bij Gebr. Janssen in Beugen. Hebt u behoefte aan meer informatie over ons sanitair? Neemt u dan snel contact met ons op!