CV Onderhoud

De jaarlijkse controlebeurt voor de cv-ketel, juist nú

De meeste woningen hebben centrale verwarming, ons ‘standaard’ verwarmingsmiddel. Pas als de verwarmingsinstallatie defect is en we geen warme radiatoren of warm water meer hebben, realiseren we ons dat het een bijna onmisbaar geworden comfort is.

In de wintermaanden maakt uw cv-ketel de meeste uren. U vertrouwt erop dat de cv-installatie u juist nú verzekert van een behaaglijke temperatuur in huis en van warm water. Daarom is het belangrijk dat uw ketel jaarlijks een controlebeurt krijgt van een deskundige en vakbekwame installateur. In het belang van uw veiligheid, uw comfort én uw portemonnee.

Als UNETO-VNI-installateur heeft Gebr. Janssen vóór alles oog voor de veiligheid van u en uw gezin. Gebrek aan onderhoud kan immers ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Behalve het toestelonderhoud kunt u met ons bijvoorbeeld ook afspraken maken voor een controle van de gehele installatie. Daarbij besteden we ook aandacht aan de afstelling van de cv-ketel. Dat levert meer comfort op en verbruikt bovendien minder energie.

Tarief onderhoudsabonnement* met storingsdienst op de CV-ketel à 11,70 Euro per maand incl. 21% BTW.
Dit tarief geldt in het werkgebied volgens het kaartje met rayonindeling onderhoudsabonnementen.

Uiteraard kunt u binnen en buiten het rayon ook kiezen voor een abonnement op verrichtingenbasis.
CV onderhoud: een makkelijke manier om geld te besparen.

Meer weten over CV onderhoud?
Onderhoudsabonnement InstalCenter
Onderhoudsabonnement OGO Gasservice en tarieven OGO Gasservice