Meer dan een bedekking

Gebr. Janssen houdt van meters maken. Op het dak welteverstaan. Maar ook voor kleinere, specialistische dakbedekkingen kunt u bij ons terecht. Al meer dan een eeuw maken en onderhouden we daken. We werken met evenveel liefde en vakmanschap met pannen als met leien, bitumen en kunststof. Ons magazijn is groot en compleet, evenals onze vakkennis. Tijdsdruk is geen probleem. We beschikken over voldoende vakmensen en door onze ervaring kunnen we een nauwkeurige planning maken.

Een goed dak is compleet. Oftewel: inclusief dakbeschot, geisoleerde dakplaten, dakramen, dakkapellen, rookgas- en ventilatiedoorvoeren en goten. Gebr. Janssen heeft alle disciplines in huis die elkaar perfect aanvullen. Ook is Gebr. Janssen de specialist op het gebied van groendaken en valbeveiliging; voor advies en uitvoering. Verder bieden we de mogelijkheid tot een onderhoudscontract. Op maat, want voorkomen is beter dan genezen, ook dat weten we uit ervaring.

De dakdekkers van Gebr. Janssen werken zowel voor particulieren als voor aannemers, bouwbedrijven, instellingen, woningcorporaties en gemeenten.

Gebr. Janssen is lid van branchevereniging Gebouwschil Nederland en Stichting Dakmeester. Dakmeester is een krachtenbundeling van producenten en verwerkers en richt zich op de toekomst van de branche door seminars, cursussen en voorlichting over nieuwe materialen en technieken te organiseren. Immers: we koesteren onze rijke geschiedenis op het dak, maar kijken graag vooruit! 

Heeft u problemen met u dak of bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker?
Neemt u dan contact op met Gebr. Janssen Beugen.

Neem contact op met Gebr. Janssen Beugen

Woningen Venray

Renovatie dak en berging van 54 woningen in Venray. Opdrachtgever: Wonen Limburg

Meer informatie

Woning Overloon

Gehele dakrenovatie van woonhuis met dakkapel aan Kuluutsheuvel te Overloon. Opdrachtgever: particulier

Meer informatie

Woningen Venray

Complete dakrenovatie, inclusief goten en boeiboorden van 58 woningen in Venray. Opdrachtgever: Wonen Limburg te Roermond

Meer informatie

Pastorie Zeeland

Pannendaken met dakkapel afgewerkt met zink en natuurleien. Opdrachtgever: Bisdom Den Bosch

Meer informatie

Nedinsco-complex in Venlo

Afgelopen voorjaar is het gerestaureerd en herbestemd Nedinsco-complex in Venlo opgeleverd. De voormalige periscopenfabriek is omgetoverd tot een multifunctioneel gebouw met onder meer woningen en kantoren. Het rijksmonumentale pand, een uit de jaren twintig stammend voorbeeld van Nieuwe Zakelijkheid, vormt de spil binnen het stedenbouwkundig project Plan Maaswaard. Het gebouw, dat in deplorabele staat verkeerde, is gerestaureerd, geïsoleerd en zodanig heringericht dat het geschikt is voor zijn nieuwe functies. Het dak van het Nedinsco-complex is bedekt met de duurzame Awaplan dakbedekking van Nebiprofa.

Meer informatie