Storing melden

‘Heel blij met de adviezen, en alles is supernetjes gemaakt’

In 2006 betrok Ingrid Coenen uit Sint-Hubert het huis waarin ze werd geboren en opgroeide. Vorig jaar besloten zij en haar man Danny om de hele woning te renoveren. De operatie werd grondig aangepakt en dus kwam ook de badkamer aan de beurt. Gebr. Janssen werd ingeschakeld en Ingrid en Danny zijn helemaal in hun nopjes met het resultaat: “Van zo’n mooie badkamer kun je elke dag genieten.”

“De oude badkamer had nog van die lichtbruine tegels met een bloemmotief, misschien wel meer dan veertig jaar oud, dus. Het bad hadden mijn ouders er trouwens al ooit eerder uit laten verwijderen, want daar werd amper gebruik van gemaakt”, glimlacht Ingrid, “je begrijpt wel dat een verbouwing na al die jaren geen overbodige luxe was.”

“Hoe we bij Gebr. Janssen uit kwamen? Ik kende veel van de jongens die er werken door hun bezoek aan de benzinepomp, waar ik tientallen jaren heb gewerkt. Ze kwamen er regelmatig een broodje halen. En zo is de naam blijven hangen. We gingen naar de Baderie-showroom in Beugen en werden daar heel prettig ontvangen, er was meteen een klik. Vooraf hadden we ook nog bij een tweede partij een afspraak gemaakt, maar de manier waarop Gebr. Janssen met ons meedacht en meteen met ideeën kwam, maakte dat we dat die andere aanbieder keurig hebben afgebeld… We vonden het allebei niet meer nodig om ons verhaal nóg een keer te gaan vertellen.”

 

Eenvoudig en tijdloos
Het goede gevoel was al helemaal compleet na het 3D-ontwerp. In mei en juni van het
vorig jaar toog de ploeg aan de slag. Heel slim: de buitenmuur is wat naar voren gekomen, zodat de nieuwe kast er nu heel fraai invalt. Hij lijkt heel ondiep, maar valt dus deels weg. Rechts ernaast een nisje gekomen, en aan de linkerkant vormt de kast min of meer de afscheiding naar de doucheruimte.

Ook boven het toilet zit een nis, waarvan het tegelwerk omgekeerd is aan de andere nis. Dat maakt het speels. “We kozen voor grijze tegels met marmerlook tegen de wand en op de vloer.

 

De muren zijn deels met langwerpige witte tegels in de breedte bekleed. Ook in de douche komt die witte wandtegel terug. Het zorgt voor een mooi contrast.”

De kasten en schappen in donkerbruine houtlook ogen strak, met niet teveel opsm

uk. Ingrid en Danny kozen voor een regendouche en een verwarmde spiegel; verder bleef het eenvoudig en tijdloos. “We wisten dat dit de eerste en laatste keer is dat we dit doen, dus het moest ook echt goed zijn. Vooral daarom zijn we erg blij met de adviezen van Gebr. Janssen, die alles supernetjes hebben gemaakt: strak tegelwerk, alles keurig afgekit. Wij hebben hier heel goede schik mee!”