Storing melden

Ruime badkamer

Badkamerrenovatie in woonhuis, hierbij is in de ruime badkamer met bad en inloopdouche gerealiseerd.
Bij de verbouwing van de badkamer is rekening gehouden met de volgende wensen. Een bad, inloopdouche, grote wastafel met 2x kraan en een wandcloset.

Het riante bad is van Cleopatra en voorzien van steunen in de maat 180x85cm. De inloopdouche is uitgevoerd met een Grohe thermostaat gecombineerd met een Rainbow regendouche. De douchevloer is V&b Squaro met een afvoergoot, geheel in de kleur antraciet.

De wastafel, Memento V&B, is voorzien van 2 kranen van het merk Grohe. Tevens is er gebruik gemaakt van de bijpassende handdoekhouders en een maatwerkspiegel met verwarming en verlichting.

Het wandcloset, type V&B Subway is voorzien van een bijpassende toiletzitting met soft-close en quick-release. Hierdoor is deze makkelijk te reinigen.
De radiator van Thermic, het type Bryce, heeft het vermogen om de totale ruimte comfortabel te verwarmen.

De wandtegel is onderscheidend door de maatvoering van 25x70cm van het merk Metropol. Deze is gecombineerd met de serie Terra Maestricht van Mosa. Op de wanden achter de wastafel en toilet is gebruik gemaakt van de maat 15x60cm. De vloertegel is uitgevoerd in de maat 60×60, voorzien van een reliëf uitvoering waardoor deze antislip is.

Wilt u meer weten over baderie?
Neemt u dan contact op met Gebr. Janssen Beugen.