Van gedateerd naar eigentijds

Bij deze badkamerrenovatie is er een doorbraak gemaakt naar de naastgelegen slaapkamer. Dit om een ruime inloopdouche te kunnen maken.

Het kunststof bad van Cleopatra met ergonomische zit is voorzien van een Hans Grohe badthermostaat met douchegarnituur.
De Douche is voorzien van een easydrain afvoergoot en een douchesysteem ecostat 220 van Hans Grohe. Door de ruime douche is een douchedeur geen noodzaak.

Het wastafelmeubel van het merk Primabad in de kleur Beach Wood geeft voldoende opbergruimte. Mede door gebruik van de spiegelkast. De wastafelkraan van Hans Grohe Puro is voorzien van Cool-Start en daardoor energiebesparend.

Het wandcloset Sphinx 345 is een lust voor het oog en eenvoudig te reinigen. De Veltis decorradiator van Thermic zorgt voor een aangename temperatuur in combinatie met de elektrische vloerverwarming van Magnum.

De wandtegels van Porcelenosa geven de badkamer een royale look, door gebruik van de maat 31,6x90cm. De vloertegels van ons huismerk Baderie, waarvan we ook stroken hebben toegepast maken het plaatje compleet.

Tenslotte is er een kunststof plafond toegepast met ingebouwde verlichting en ventilatie, zodat het onderhoud tot een minimum word beperkt.

Wilt u meer weten over baderie?
Neemt u dan contact op met Gebr. Janssen Beugen.