Storing melden

Badkamer renoveren

Wilt u uw badkamer renoveren? Gebr. Janssen B.V. is een gespecialiseerd badkamer renovatie bedrijf. De renovatie van elke type badkamer is bij ons in goede handen, van klassiek of romantisch tot eigentijds. Voor een goede kwaliteit en prijs badkamer renovatie bent u bij ons aan het juiste adres met altijd lage badkamer renovatie kosten. Laat ons uw badkamer renoveren.

Badkamer renoveren en prijs badkamerrenovatie altijd in overleg

Voordat onze vakmensen overgaan tot de renovatie van de badkamer, maken ze samen met u een ontwerp en zetten ze de badkamer renovatie kosten op een rij. Zo weet u zeker dat de badkamer na de renovatie geheel aan uw wensen voldoet en wat de badkamer renovatie kosten zijn. Als wij een badkamer renoveren, brengen wij ook waar nodig een nieuwe waterleiding, afvoer of ventilatie aan. Bekijk onze website voor de verschillende modellen badkamers. Zo kunt u wat ideeën opdoen. We weten zeker dat de prijs van badkamer renovatie u mee zal vallen.

Totaalrenovatie badkamer laten uitvoeren door Gebr. Janssen B.V.

Gebr. Janssen heeft al meer dan 100 jaar ervaring. U krijgt bij ons één vaste contactpersoon en wij geven een eerlijk advies. We zijn altijd goed bereikbaar en u wordt snel geholpen. Laat u verrassen door de verfrissende ideeën van onze adviseurs, waarbij u samen een handig vijfstappenplan voor totaalrenovatie van de badkamer doorloopt: inspireren, kiezen, ontwerpen, realiseren en genieten! Altijd met 5 jaar garantie.

Snelle en vakkundige totaalrenovatie badkamer

Bij ons geen lange wachttijden, maar een snelle start en oplevering door deskundige en ervaren mensen. Dus bent u toe aan het renoveren van de badkamer of bent u benieuwd naar de badkamer renovatie kosten, neem dan direct contact met ons op, of breng een bezoek aan een van onze showrooms. Baderie Horst is 7 dagen per week geopend. Vragen over de prijs van een badkamer renovatie? Wij zijn te bereiken via 0485- 36 96 96.